På flykt

Försöker undvika hettan, i väntan på ett dopp i havet, genom att inte röra annat än avtryckarfingret. Hyreshusen på andra sidan gatan huserar minst tre familjer med Tornseglare (Apus apus) som redan har ungar. Föräldrarna har inget emot värmen som fyller luftrummet med flygande insekter. En glugg mellan parasollet och hustaket är allt som behövs för att öva på dessa flygande torpeder. Många foton på enbart blå himmel, skorstenar och tegelpannor blir det. Men trägen vinner så småningom, även om resultatet fortfarande har mycket att önska.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

En tanke på “På flykt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: