Januarisol

På hemväg längs den gamla landsvägen till Rendal, knappt körbar numera, slår en viss stress till. Januarisolen som knappt varit synlig under dagen, börjar slingra sig ner mellan tallarna och bara tunna gyllene stråk är kvar. För sent att börja krångla med stativ, så det blir lite höftskott med risk för skakningar eller korniga bilder. Tar stöd mot en tall eller en stubbe så gott det går, för att fånga de sista guldstrålarna. En slags kröning av en fin dag ute med lite väl kalla fötter och händer, men de blir snart varma igen…..

Samtliga bilder från Bullareskogen utanför Strömstad, 2021-01-03

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Januarisol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: