Is och släpljus 1

Isen är inte alltid så inställsam mot fotografen. Ibland gör minsta förändring av angreppsvinkeln att bilden förändras totalt. Is tar upp alla färger från omgivning och himmel, färgen slår om direkt i skugga eller blir nästan silvrigt svart-vit med grå himmel. Vinterns låga sol och den skarpa kontrasten på himlen, beroende på väderstreck kan dock vara till nytta för att lyfta upp isens grafiska tredimensionella uppbyggnad. Men också små steg av exponeringsförändring ger stora utslag på bildens resultat. Till slut hamnar man där att ingen bild blir bättre än någon annan, de går inte att jämföra till slut. Var och en återger sin del ögonblicket. Ja, det var lite reflektioner över att fotografera is……

Samtliga bilder från Bullareskogen utanför Strömstad, 2021-01-03

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

9 reaktioner till “Is och släpljus 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: