Nej, se det snöar….

Ett öde högstadium, 2021-01-13

…..det var väl roligt, hurra!

Hårt slitage på ”pulkabacken”, 2021-01-14

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Nej, se det snöar….

  1. Vacker bild med snön i fokus, pulkbacken såg välanvänd ut ja. Snö för barnen har alltid varit kul. Det mins man själv som liten. Mor fick sällan in en när snön kom mins jag från liten pojk Var det inte skidor så var det kälke… dessutom spolade vi isen på hockeyplanen. Närmast granne var rörmokaren Sture, han fick stå för vatten och slang och en annan granne var elektriker han ordnade strålkastare. Det fans bara en TV kanal och det enda man gick in för att se på den var Bröderna Cartwright och sedan ut igen 🙂

    Gillad av 1 person

    1. Igenkänningsfaktorn är stor i det du berättar. Minns att vi ”lånade” stora masonitskivor, fäste ett snöre på ena kortänden. Med 4-5 ungar på samma skiva gick det vanskligt fort.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: