Levande vatten 1

Det mesta av vattnet på vårt klot är salt och ”värdelöst”. Men utan det livgörande vattnet, salt som sött, klarar vi oss inte länge. Mänskligheten kommer ur havet, vi föds i vatten och vår kropp består mestadels av vatten. Havet känner inte av några gränser utan rör sig fritt. Det göder oss och fungerar som en gigantisk termostat för vårt klimat. Ändå behandlar vi det som en oändlig resurs att förbruka. Om havet skulle kunna kommunicera direkt till oss skulle vi då förstå eller måste vi lära oss att ”simma” på nytt?

Kockholmen, Strömstad – 2020-04-12

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

4 reaktioner till “Levande vatten 1

  1. I really hope that people start to treat our seas and lakes better. At the moment most of our seas in the world are in really bad shape and so are the living organisms. It is really sad 😦

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: