Mat-träd

Beaver-snack

Trees every tuesday, accepted challenge from Susan.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Mat-träd

    1. Håller med, man blir förvånad varje gång. Fast här verkar bävern ha tappat tålamodet eller behövde en tandläkate. Annars är det intressant att se hur stammen spridit sig. I Rogen, där jag är åter idag, har de fällt stora fjällbjörkar längs fjällbäckar. I norra Dalafjällen fann jag smågran som bäver fällt i brist på annat längs en smal bäck på kalfjället. Vår tids nybyggare.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: