Vemod på fjället

Ljungpiparen (Pluvialis apricaria) är själva sinnebilden för kalfjället. Dess på avstånd lågmälda och vemodiga läte lämnar ingen oberörd. Sparsamt tecknad ryggtavla som smälter in i riset den går i. Ser dig långt innan du upptäcker den, men är aldrig skygg.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Vemod på fjället

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: