Begrundan 1:2

Motiv, förgrund, bakgrund, gör si och gör så. Många är reglerna för en ”bra” naturbild, i fototidningar, kurser på nätet eller hos kameraleverantörer. Min uppmaning till alla som gillar kreativ fotografering, strunt i det. Låt ögat och händerna spela fritt, upptäck allt som inte syns. Bakgrund eller förgrund kan ofta vara huvudmotivet, det som ger resten liv eller förklaring till plats och skeenden. Bättre låta känslan styra, snabbt och mer instinktivt eller långsamt krypande bland fjolårsmyllrande former. Först då, tycker jag man hittar nya grepp.

Kockholmen, Kosterhavets nationalpark – 2021-03-20

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

En tanke på “Begrundan 1:2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: