Vår-rusning

De arbetar helt frenetiskt för att samla mat till kupan. Vad gör det väl att påskhelgen bjöd på en kall nordanvind, när solen sken och trädgårdens krokusar var vidöppna. Bara att kasta sig in och ta för sig medan chansen finns, nästa vecka kan det komma både hagel och snö. Bina är så fullt upptagna med sitt livsuppehälle att de varken bryr sig om människor eller hundar. Bra om ännu fler bryr sig om dessa våra flitigaste arbetskamrater. Plantera mera!

Strömstad – 2021-04-02

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

6 reaktioner till “Vår-rusning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: