Taggiga snår

På min väg ut till det yttre karga kustlandet hindrades jag av betande får bland taggiga snår av brännässlor och tistlar. Deras framfart fick de ogästvänliga växterna att leva upp. Flera dagfjärilar flockades runt fåren och på växterna syntes blomflugor, bin, skalbaggar och gräshoppor, samt en och annan broms som lät sig väl smaka av en stillasittande fotograf i kortbyxor.


Samtliga bilder från Kockholmen, Kosterhavets nationalpark – 2021-07-19

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

8 reaktioner till “Taggiga snår

  1. Man blir bara så glad att se dessa små flitiga varelser. Det finns ändå en del kvar som förhoppningsvis mår bra.
    Snällt av dig att ställa upp med lite blod till dem 🤣

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: