Rogen sept 2021

INTRO

Jag vill ännu en gång ta med er på en tur till Jämtlands sydvästra hörn mot norska gränsen. De som följt mig det senaste året börjar nog känna sig hemmastadda med området och dess karaktär. Ni kommer förhoppningsvis få er del av min höstkänsla, kanske också lite mer personliga reflektioner över detta karga eller ogästvänliga landskap, som många skulle uttrycka det. Det blir upp till er att försöka ta in, om ni orkar hela vägen längs bortglömda stigar, över blötmyrar till boställen som försöker överleva på annat än mig som turist.

Fast i vår fantasi – Stuck in our imagination

Rogens naturreservat, Härjedalen 18-24 sept 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

En tanke på “Rogen sept 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: