Stillbildsvideo 1

ÖGONKONTAKT

Ögonblicksbilder man tar motsvarar inte alltid förväntningarna. Originalet ovan kändes fattigt på nåt sätt, men jag gillade strukturen. En experimentlusta tog över för att se hur mönstret kunde påverkas. Det blev nåt helt annat, lite galet, men kul när lusten tar över tid och rum….


Hålkedalskilen, Strömstad 2021-10-30

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: