Skönheten från norr 1(5)

RAST OCH VILA

I den grunda och skyddade havsviken finner sångsvanen (Cygnus cygnus) ro på sin sena flytt från norra skandinavien. De stannar gärna till några veckor på en bra plats där de kan äta upp sig inför sista etappen söderut. Fotografen i fågeltornet stör inte men en flock snorklande storskrakar (se tidigare inlägg) däremot. De väjer inte, utan simmar rakt igenom gruppen av sångsvan som något upprörda säger sin mening om tilltaget.

Egna inspelningar via mobiltelefon:


Orrevikskilen, Strömstad – 12 november 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

En tanke på “Skönheten från norr 1(5)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: