Solterapi

VINTERSOLSTÅND

Nu, när solen står som lägst över horisonten erbjuder jag gratis solterapi framför skärmen. Femtio sekunder, minst en gång om dagen, och ni kommer att känna skillnad. Missbrukas inte, då garantin inte omfattar varaktigt stillasittande inomhus vid en dator. Min mormor skulle ha uttryckt det enklare och mer rakt på sak: ”Ut å kut” (”Gå ut och spring”, för er som inte förstår jämtska).


Kockholmen, Kosterhavets nationalpark – 19 juli 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: