Ljudlöst ljus

Ett omedvetet (?) självporträtt från den så kallade Hjälpebron över Strömsån, som rinner genom Strömstad och ger lite extra liv, färg och ljus åt staden. Ett bättre och lugnare ljusfyrverkeri än det som är brukligt på på detta års sista dag. Tror den övervintrande grågåsen tycker detsamma. Önskar med detta ett fint och ljust 2022 till er alla mina trogna följare och hoppas att vi även ”ses” i fortsättningen.

Happy New Year


Strömsån, Strömstad – 14 december 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

5 reaktioner till “Ljudlöst ljus

  1. Det här inlägget har jag inte sett. God fortsättning Hans och rosamma stunder i naturen! Allt skiftar så snabbt, det kopparfärgade vattnet är snart som kostsammaste guld. Roligt brosjälvporträtt, symboliskt kanske. Så fina bilder.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: