Pausfågel vecka 1-2022

Tänkte fortsatta med mitt tema från ifjol, även under 2022, så får vi se hur långt bildmaterialet räcker. Tanken är ny fågelart varje vecka, med start denna måndag, där bilderna får tala för sig själva. Samtliga inspelade läten är hämtade från Xeno-canto, där det inte står annat.

Stjärtmes (Aegithalos caudatus) – Long-tailed Tit


 • Bild 1-5 Orrevikskilen, Strömstad – 16 december 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

10 reaktioner till “Pausfågel vecka 1-2022

  1. Thanks Donna, it was a pure coincidence that succeeded. They are absolutely phenomenal acrobats in the trees. I have tried to figure out what it is holding in his claws and trying to eat. I have received a tip that it may be the pupa of a special sting.

   Gillad av 1 person

 1. Bra att du tar upp temat igen.
  Fantastisk fina bilder, akrobatiken är enastående.
  Dom är ju otroligt duktiga på hitta ngt ätbart, var det en kokongen av en stekel?

  Gilla

 2. Kan bara instämma i övriga kommentarer; vilken fantastisk liten bildsvit av den söta och akrobatiska ”snöbollen”. Tror inte det enbart krävdes tur att få till den. Önskar dig ett fortsatt gott bloggår!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: