INSPIRATÖR #14

Efter en tuff natt med regn och hårda vindar famlade denna citronfjäril in i tallskogen bara en bit från stranden. Utpumpad försökte den hämta krafter på en solvarm ormbunke i lä för blåsten. Fler gjorde detsamma. En tog tillfället i akt, utnyttjade den svaga fjärilens situation och fann att de ljusa fjärilsvingarna reflekterade solen ännu bättre än grönskan.


Citronfjäril, hane (Gonepteryx rhamni), Saltö, Strömstad – 26 maj 2022

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: