Oväntade hembesök III

RÖDBENT BÄRFIS (Pentatoma rufipes)

En nästan fullt utvecklad larv (femte stadiet) med antydan till korta vingar. Trillade ner från vårt enda äppelträd som invaderats av Apelspinnmalslarver (Yponomeuta malinellus), se ovan. Kan nog göra en insats och reducera antalet larver förhoppningsvis.


På min arbetshandske – 20 juni 2022

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: