Ålderns höst

TIDENS TAND


Rogens naturreservat, Härjedalen – 22 sept 2022

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

5 reaktioner till “Ålderns höst

 1. I’m always fascinated by the patterns in wood, and how they mark the passage of time. Your featured image is particularly interesting as a closeup, having straight lines instead of the more expected swirls, and what a rich color.

  Gilla

  1. Ja, en fascinerande tanke, verkligen. Kanske träden och deras skogsgemenskap förvånas över att vi generation efter generation inte tycks lära oss ekologins grundregel; mixtra inte med sånt som ni inte vet nåt om. Jag blir själv mest slagen av hur lika vi blir på ålderns höst.

   Gilla

   1. Nu var det dina bilder som var fascinerande, även jag kikar ofta efter sånt i naturen, åldrat trä med alla vindlingar och mönster, ibland skarpt ofta, silkeslent, ja så är det kanske för oss också.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: