Vita blomster

RYMLINGAR och EMIGRANTER

De smiter ut under hösten, luftvägen genom staket från villatomterna eller med det olovligen deponerade ogräset från villaägarens egen mark ut i det fria. Deporterade mot sin vilja tar de ändå seden dit de kommer, etablerar sig och kivas lite med sina nya grannar som inte riktigt känner gemenskap med de nya invandrarna. En del trivs så bra att de bildar egna enklaver, utökar sina domäner och håller ursprungsinvånarna på avstånd.


Strömstad – maj 2021(överst) och maj 2023

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: