Svart och vitt och lite färg

Ett fegt bidrag till Susans utmaningar, men sommaren har ju precis börjat . . . . .

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

4 reaktioner till “Svart och vitt och lite färg

  1. Hjärtligt välkommen till min fotoutmaning, jätteroligt att du vill vara med, och jag tycker absolut inte att det är något fegt bidrag, jag tycker det är snyggt 🙂 och det finns absolut inga krav, och det är inte meningen att man ska känna nån press, vi gör detta enbart för att det är roligt 🙂 …och väldigt roligt att flera hänger på 🙂 …tusen tack för ditt bidrag, och för att du länkar till min blogg 🙂 Ser fram emot fler bidrag till mina fotoutmaningar! Ha en fortsatt trevlig kväll!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: