Är sommaren över?

Flyttfåglarna har passerat, häckfåglarnas ungar är redan ute på vift och det är grönt överallt. Insekter, spindlar och alla däggdjur är upptagna med sitt. Till råga på allt så har blommorna gått över i fröläge inför nästa år. Så, innan vår inrutade semesterperiod ens har startat och skolbarnen knappt fått frigång, är naturen klar med sin sommar och vi kan själva lugnt luta oss tillbaka utan dåligt samvete och bara njuta . . . . .

Ett lite luddigt bidrag till Susans fredagsutmaning (och kanske onsdag med).

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

4 reaktioner till “Är sommaren över?

  1. Tål att tänka på, men allt är inte över … stenknäckens ungar är inte flygga och årets dovhjortskalvar är ännu inte födda …
    Vacker luddig bild!

    Gilla

  2. Jag tror dock att sommaren bara har börjat 😀 …härliga bilder, och tack för ditt luddiga bidrag till fredagens utmaning, och den passar absolut till onsdagens svartvita utmaning också 🙂 Ha en fortsatt trevlig helg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: