Bok

Regn borde aldrig få hindra en bildmakare. Kameran på hyllan och ner i arkivet istället. Skönt då att få återuppväcka vårens spädgröna grönska och vandra i minnena. Denna dag 17 maj 2017 i en skånsk bokskog med goa gubbar.

Trees every tuesday, accepted challenge from Susan.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

5 reaktioner till “Bok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: