Asp

I våras var aspen skör när de första rodnade bladen vecklade ut sig. Grönfärgade började de snart vackla på sina bladskaft, så det prasslade vid minsta vindpust i lövverket. Snart skall de återföras till jorden för ny växtkraft. Kvar efter vintern blir endast ett koralliknade skelett av bladens nerver och ytterkonturer.

Populus tremula

Trees every tuesday, accepted challenge from Susan.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

9 reaktioner till “Asp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: