Lövpromenad

Nej, nu får allt hundarna lugna ner sig på morgonrundan så jag hinner ta in det sista av höstens sparsmakade kulörer. Det plaskar och slaskar i våta lövmattor på gräset och de sista bladen kryper ihop på nästan bara kvistar, bävar inför nästa nordanvind. Om en vecka är de borta men i minneskortet de består. Bara ta tillvara och bevara, bildhandlare får bli den nya titeln på vandraren.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Lövpromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: