Is-studie IX

RÄNDERNA SITTER I

Jag har försökt hitta någon slags ordning på gammalt och nytt bildmaterial när jag kunde konstatera att is fascinerat mig länge. Fann ett stort antal bilder från början av 2000-talet, när digitalkameran var i sin linda men fotografen bakom fortfarande hade suget kvar att försöka skapa något av det han såg. Den här gången en nästan organisk svallis på en bergvägg i mörk skog, sen eftermiddag utan ljus.

Samtliga bilder från dåtidens Kockholmen naturreservat, numera inom Kosterhavets nationalpark – 2002-12-26

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

4 reaktioner till “Is-studie IX

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: