Is-studie VIII

VÅRIS

Fortfarande kalla nätter, men de längre dagarna med sol börjar ta över vintern. Sakta bryts strukturerna ner, återskapas till viss del under natten för att nästa dag ta ett steg mot vår igen. En ojämn kamp, med ett förutbestämt resultat, som tur är. Formerna är inte längre distinkta och skarpa, kristaller bryts ner och konturer löses upp. Ljuset når åter ner till underliggande vattendränkta ytor, reflekteras tillbaka genom en mer transparent isskorpa. På botten vaknar snart allt levande till, av syrechocken när vattnet vänder sig ur sömnen.

Samtliga bilder från Bulllareskogen – 2021-03-03

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

6 reaktioner till “Is-studie VIII

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: