Dimman kommer 2:2

Förändrat landskap

Tog en omväg hem innan det blev för mörkt. Nästan svårt att känna igen sig då landskapet var helt förändrat. Några ormvråkar satt och tryckte i kvarlämnade högstubbar på hyggena, men lyfte så fort bilmotorn stoppade. Stubbåkern var öde och skogen tyst. Något rörde sig långt in i dimman. En älg? Nä, bara en ko som onekligen längtade in i lagårdsvärmen, av det sorgliga råmandet att döma. Med en känsla, av att ändå ha sett något nytt, rullade jag hem.

Blomsholm och Solberg, Strömstad – 19 feb 2019

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

5 reaktioner till “Dimman kommer 2:2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: