Skuggspel

Ett bedrägligt ljudlöst spel

på strängar utan lyra

nyckfullt som vårvädret

Hans Wikström

Strömstad – 2021-03-20

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

5 reaktioner till “Skuggspel

   1. När det gjorde om norra infarten in till Strömstad (10 år sedan?) såg jag att det var gatsten under asfalten ändå ut till nuvarande E6. Försökte dokumentera lite av detta den dagen men det blev inga bra bilder.

    Gilla

   2. Stämmer Tony, jag såg en del av detta och det mesta av knotten togs upp och sparades. Det finns kvar gatsten på fler platser inne i staden, dold under asfalt. Men även under gamla landsvägen i grus till Svanesund, skyddat idag. Ett makalöst jobb under de svåra krigsåren.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: