Mellanformer – In between 1

REVIR


  1. Södra hamnen, Strömstad – 2000-02-20
  2. Strömsdalen, Strömstad – 2021-03-30
  3. Kockholmen, Strömstad – 2020-02-26

P.S. Eftersom jag tillbringar denna vecka i Härjedalen och vårvinterns Rogen blir det ett litet projekt på gammalt och nytt under veckan i avsaknad av bredband. Mycket inspiration och intryck har bloggvännen Josh gett mig. Ta gärna en titt på hans grafiska verk och fotografier, inklusive hans nya säljsida.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: