Betongkrig

Sverige firade veteranernas dag för första gången förra veckan. De veteranerna deltog inte i andra världskriget. Minnet av det kriget försvinner på samma sätt som stridsvagnshindren i betong vittrar sönder på Korpeberget. En strategiskt plats nära det då ockuperade Norge med full kontroll över havet och inloppet till Strömstad. Bunkrarna på berget är igenfyllda och naturen börjar ta över betongen med dess spöklika varelser som tränger fram ur den mörka historien. Kriget har exporterats till andra platser men vansinnet fortsätter så länge vapen tillverkas.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

En tanke på “Betongkrig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: