Frukostmöte

Ja, så hette det när jag före pensioneringen försökte få så många som möjligt att komma på företagets månadsmöte, fullspäckat med tråkig information. Men med laxröra, ägg och sill kom alla. Mötet denna morgon var av en helt annan karaktär. Långt ifrån tråkigt och den enda deltagaren som dök upp hade själv dukat frukostbordet. Hur mycket som helst att välja på, men råbocken föredrog att frossa i de gröna nyutvecklade bladen av älggräs. Ett möte i tystnad, inga förberedelser eller stress. Bara ett ömsesidigt konstaterande, där står du och här är jag. Märkvärdigare än så var det inte.

Råbock Stämmen, Strömstad – 2021-05-31

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

7 reaktioner till “Frukostmöte

  1. De är bra nyfikna, stannar och tittar innan de skuttspringer iväg. Det andra fotot är ett sånt där klassiskt vackert rådjursfoto som alla fotografer vill ta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: