Sol i nedan

En nödvändig kvart av solterapi från berget med utsikt över Strömstad, efter en ovanligt lång kall och mestadels blöt majmånad. Missa solen på bild men den sitter fastetsad på näthinnan ändå efter den kvällen, så ni får tro mig på mitt ord.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

3 reaktioner till “Sol i nedan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: