Kor och fågel #2

Ett ömsesidigt lugnt förhållande mellan korna och de häckande fåglarna präglar en annan grund havsvik. Det är mest ungdomar som inte häckar samt hanar som gjort sitt för i år som ses dra omkring. Inte helt olikt som det ser ut på stadens gator när sommarlovet i skolorna börjat. Men här på Älgöleran är det betydligt tystare även om en och annan trut eller fiskgjuse kan röra upp känslorna hos häckfåglar som gravand och strandskata.

Bilder från Älgöleran, Strömstad – 2021-05-31

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

5 reaktioner till “Kor och fågel #2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: