Mitt i spenaten 5(bonus)

Vad är det som lurar i vassen? På hemväg vid 10-tiden på kvällen gick solen ner i tunna slöjmoln och det varma ljuset försvann direkt. Kanske det var det som gjorde att ett par mörka långa öron syntes tydligt mot fjolårsvassen. Hon reste sig strax för att lystra efter okända ljud från grusvägen, spanade mellan färska vassblad och vände sedan baken till. Ett skyggt rådjur, kanske en hona i väntans tider. Snart midsommar, då får vi kanske se.

Nöddö, Strömstad – 2021-06-08

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

En tanke på “Mitt i spenaten 5(bonus)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: