Under kudden

Till er alla som glömde lägga blommor under kudden igår kväll på midsommaraftonens natt. En liten tröst kommer med dessa, det kommer säkert att gå bra ändå ska ni se. Dessa finns dessutom välmående kvar på strand och i skog. Härlig midsommar på er alla!

Strömstad med omnejd – april-maj 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

6 reaktioner till “Under kudden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: