Minnet är kort

Förvisso ligger det mesta av minnet i dag i ett kort, men det var inte så jag tänkte med rubriken. Förknippar den istället med en snövinter år 2000. Försökte komma ihåg hur det var och börja leta bland de första digitala bilderna jag tog med en lågupplöst kamera. Blev något förvånad när jag fann bilder som i vissa fall är nästan samma utsnitt på klippor och stränder som i den nyligen publicerade serien om havet. Fann själv en tjusning att kunna studera vad som skett och kontrasten mellan en solig februaridag för drygt 20 år sedan och vad som fångade ögat denna försommar. Att fota kan också vara att återskapa sitt eget minne, att ta kort som man oftast sa förr.

Kockholmen, Kosterhavets nationalpark – 2000-02-22 och 2021-06-12

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

5 reaktioner till “Minnet är kort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: