Sommarfåglar i staden

Delar med mig lite av ett miniprojekt som väl får klassificeras som skott från höften vid morgonrundor med våra två hundar runt i Strömstad. Det mesta kommer nog att bli monokroma bilder, direkt i kameran. Rätt så ofta testar jag med det inbyggda grönfiltret för att mjuka upp grönskan. Använder bara en lätt utrustning med en kort zoom 18-150 mm, för att överhuvudtaget få med mig ett bildskapande verktyg. Utmanande ändå med två hundar i koppel, som dessutom är rätt så nyfikna på fåglar och annat som prasslar i buskarna.


  • Bild 1 – Blåmes, Strömsvattnet, 2021-06-27
  • Bild 2 – Gräsand, Strömsvattnet 2021-06-24
  • Bild 3 – Ladusvala, Strömsvattnet 2021-06-24

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: