Höstlängtan

Medan hussvalor och ladusvalor samlas i Norrlands inland inför den långa höstflyttningen och nötväckan tittar in hemma för att fråga hur det blir med vinterutfodringen i år, så har jag åkt norröver en bit för att leta efter riktig höst, kanske lite frostkänning och det första snöpudret på mark och fjäll. Vi får väl se.


Meselefors 2021-08-16 och Strömstad 2021-09-06

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Höstlängtan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: