Stukad dag

Ute är det kallt och sol denna dag, den 23 nov, när jag skriver denna korta betraktelse. Som gjort för höstens första försök att fånga lite frostiga kristaller i morgonljuset. Istället sitter jag med en svullen och stukad fot framför skärmen och letar efter något som skulle kunna väcka känslan av att vara ute just nu, men om en vecka så…..

Och tyck inte synd om mig. Har mig själv att skylla när man fortfarande inte kan låta bli att jogga omkring på löparslingan med dess levande rötter som greppar tag i mig då och då. Bara att lyfta på benen med höga knän och inte släpa sig fram, som min löparkompis enkelt brukar förklara.


Bullarskogarna 2017-11-12

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

6 reaktioner till “Stukad dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: