Skönheten från norr 5(5)

FARVÄL SÅNGSVAN

November börjar lida mot sitt slut. Sångsvanarna finns inte längre kvar i större flockar. De enstaka individerna tyr sig gärna till övervintrande knölsvanar. Under häckningstiden lever de isolerat parvis och accepterar inga andra svanar i närheten, men nu under höstflytten söker de kommunikativt efter andra sångsvanar, ett lågmält läte som ibland är knapp hörbart men som verkar hålla ihop gruppen. Kanske en och annan historia också om hur sommaren varit…..

Bearbetade ljudfiler från Xeno-Canto


Nöddökilen, Strömstad – 19 november 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

6 reaktioner till “Skönheten från norr 5(5)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: