Lunchträff

RYGGEN FRI

Hur värdefull är inte en skogsholme, mitt i ett jordbrukslandskap. Tätt stående tallar med svårgenomträngliga slånbärssnår tilltalar kanske inte söndagsflanören. För rådjuren är det en skyddszon, bara sekunden bort. Även om sannolikheten att något rovdjur skulle dyka upp så här kustnära är minimal, finns reträttvägen där. Visst händer det att varg och lo förirrar sig till våra trakter vintertid ibland. Min känsla är dock att rådjuren har mer fokus på oss tvåbenta, även utom skotthåll, än våra fyrbenta ”carnivorarer”. Även en fullt synlig fotograf i dagsljus mitt på dagen, tillhör tydligen gruppen relativt harmlösa fiender.


Nöddö, Strömstad – 12 november 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

3 reaktioner till “Lunchträff

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: