Sista rundan

Mörkret har lagt sig sedan länge denna söndagskväll utanför Skövde. Alla är trötta efter tre dagar med hopptävlingar. En ryttare från Strömstad är kvar som sista tävlande, för att avsluta med fokus på det som skall göras och känna sig stolt. Stolt över att ha bemästrat nya intryck, svåra banor, skadad hand och långtråkighet mellan starterna. Bara att mocka ur stall, lasta hästar och åka hem i natten med mormor och morfar under tre timmar……


Grevagården, Skövde – 14 november 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: