INSPIRATÖR #1

EKORRE


Hålkedalskilen, Strömstad – 15 januari 2022

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

6 reaktioner till “INSPIRATÖR #1

  1. Igår sa vi nästan i kör -vart år våra ekorrar? Inte en enda har vi sett… sedan vi flyttade ut hit -96 har vi haft minst tre st vid vårat fågelträd vi bygger upp varje vinter. Vid flera gånger har vi haft tre st att beskåda. Jag måste fråga grannarna om de finns hos dom. Vi har alltid haft både talgbollar och solrosfrön som de brukar kalasa på.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: