VITSIPPA STUDIE IV


Vitsippa, Hee Strömstad – 22 april 2022

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “VITSIPPA STUDIE IV

    1. Tack, ljus och skugga blir för mig de viktigaste delarna när jag försöker återge dess ljusa skörhet. Den sista bilden är faktiskt tagen med det tunna asplövet som ett filter framför linsen. Man tager vad man haver….

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: