Ljusa dagar

Vårkänslorna har lagt sig

Björk. lönn och jasmin har stora gröna musöron och solen står fortfarande högt på eftermiddagen. Känns som sommar i kroppen säger gråsparvshanarna, när de solgassar utan världens bekymmer på sina axlar. Honorna har dragit sig tillbaka och ruvar årets första kull. Snart dags för den kollektiva insatsen för artens fortbestånd, årets första skördefest i hela kvarteret. Men innan dess finns det lite tid över för soldyrkan, återhämtning och mental förberedelse. Ryktet säger att flertalet damer önskar en tredje kull i år, så det gäller att passa på.


Gråsparv, Strömstad – 1 maj 2022

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: