Bråda dagar

Som man bäddar får man ligga…

” – Nu får du allt lösa det här, jag vägrar ligga på fjolårets hårda, smutsiga och fuktiga bäddmadrass.

Ingen nåd, bara att kasta sig ut igen för att tillfredställa sambons krav. Jag menar, hela vintern så har det ju fungerat med fjolårets bomaterial. Men nu då, bara för att det är vår och sol skall det anskaffas nytt. Ett resursslöseri enligt min mening, mina resurser. Husägaren har dragit in på den kaloristinna dieten så nu kommer man att tappa stilen också. Jag menar, man vill ju inte se ut som de klena nyanlända som inte förstått att stanna kvar över vintern. Tur det har varit torrt ett bra tag och grannen inte är så noga med sin gräsmatta. Lite fluffig mjuk mossa borde väl rädda årets kull…..”


Talgoxe, Strömstad – 18 april 2021 (bild1), 1 maj 2022 (bild 2-3)

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Bråda dagar

  1. Ja, bråda dagar är det. Hos oss finns det gott om mossa i gräsmattan och kokosmattan i ampeln är helt söndersliten. Jättefina samlarbilder och finurlig text.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: