Driftavbrott

Ursäkta driftavbrottet i bloggproduktionen men på grund av oförutsedda händelser har jag blivit ägare till ett renoveringsobjekt som skall stå klart för inflyttning till min dotter och hennes två döttrar i höst innan kylan kommer. Invändig avskalning blottlägger inte bara modets växlingar vad gäller väggbeklädnader, tydligt är också att vi blivit längre när man ser till höjden på bänkskivor i detta kök. Förhoppningsvis blir det ett resultat som är mer anpassat till utvecklingen sedan huset byggdes 1935. Naturen finns ju kvar utanför…..


Solbacken, Strömstad – 18 juli 2022

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Driftavbrott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: