Invecklat

Livet kan vara invecklat eller så är det vi själva som gör det komplicerat. Allt handlar om prioriteringar skulle den rationellt tänkande individen uttrycka det. Sådana är nu inte de flesta av oss enligt min mening. Vi verkar handlar mer på instinkt och känsla, nästan impulsivt ibland. Att följa känslan i ögonblicket kan leda vart som helst. För att använda en sliten klyscha: ”Den som inte provat kan inte heller misslyckas”.

Efter att ha gått in i en ny yrkesroll, för mig som pensionär, har dagar snabbt förvandlats till veckor och månader av omgestaltning av ett hus som ingen trodde på. Mycket återstår, men med god hjälp av vänner, släkt och hantverkare skall det snart fyllas av liv och lust igen. En veckas ”semester” i ett kyligt och höstfärgat Härjedalen borde räcka till för att åter hugga i när former har kommit på plats och snart bara färger återstår. Back on track!


Ramsvikslandet, Sotenäs – 31 augusti 2022

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

3 reaktioner till “Invecklat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: