Levande vatten 2023:1

En kylig frostig morgon i slutet av september, där solen inte riktigt når ned till ån i ravinens botten. Tele-zoom på stativ för att komma strömmarna in på livet, kalla händer och många tagningar i timmar för att försöka fånga vattnets levande rörelser. Experimenterande med slutartider och skärpedjup, väntan på ljus med hett kaffe i bara händer. Så småningom ett lugn inombords. Vattnet finns ju kvar och fylls ju på hela tiden i en till synes aldrig sinande ström. Måtte det alltid vara så, åtminstone för min egen inre harmoni.

TRANSPARENS


Rogens naturreservat, Härjedalen – 20 september 2022

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

4 reaktioner till “Levande vatten 2023:1

  1. It’s a real pleasure to see this post, Hans. The writing tells me what you feel about the water you photographed, which adds a lot. The photos are wonderful. I like the darkness, the rich colors, and the balance of abstract with true-to-life. Thank you!

    Gillad av 1 person

  2. Timmar vid vattnet för att få till känslan. Kan känna igen det från vissa fotostunder, oftast när det gäller fruset vatten. Känslan av lugn och glädje, allt lägger sig, det är du och naturen. Underbart.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: